liebad logo Liebad staat voor ‘Liezele badminton’. Wij zijn een groep enthousiaste dames die elke woensdagavond van 20u tot 22u in de sporthal ‘De Wandeling’ in Liezele een partijtje badminton spelen. Wij spelen recreatief dat betekent louter voor het plezier. We nemen geen deel aan competities. De 25 leden zijn dames die graag in ploegverband aan sport doen. De leeftijd varieert van 21 tot 71 jaar. Iedereen voelt zich thuis in onze club. Om het kleinschalig karakter te bewaren beperken wij het aantal leden tot ongeveer 25.

liebad

Wij vormen een hechte groep en leven mee met het wel en wee van de leden. Na het badmintonnen is er ook altijd een gezellige babbel in de cafetaria. In de loop van het jaar hebben wij ook enkele vaste nevenactiviteiten zoals het bezoek van Sinterklaas, een winterwandeling met uitgebreide nieuwjaarsreceptie, een jaarlijkse uitstap, een afsluitende vergadering op het einde van het seizoen.

liebad

Het vierkoppig bestuur leidt de club in goede banen en zorgt voor de administratie, de organisatie, de boekhouding en het financiële luik.

Voorzitter:
Joke Dewever
Esdoorndreef 15
2870 Puurs-Sint-Amands
Email: daelemans.dewever@telenet.be

Secretaris:
Christine Moens
Wolfstraat 30
2870 Puurs-Sint-Amands
Email: xave.weymans@skynet.be