chiro logo Hallo beste vriendjes,

Wij zijn Chiro Liezele en zijn gevestigd naast het speeltuintje te Liezele. Velen van jullie vragen zich waarschijnlijk af: wat is chiro nu eigenlijk? We vinden het belangrijk dat iedereen zijn mogelijkheden kan benutten. Sterker nog: we spreken kinderen en jongeren net op die mogelijkheden aan. We zorgen ervoor dat iedereen mee verantwoordelijkheid opneemt voor het samenleven. Een chirogroep wordt zo meer dan de optelsom van de verschillende afdelingen en de leidingsploeg. Plaatselijke chirogroepen vormen een gemeenschap waar klein en groot hun plaats in kunnen vinden.

In welke groep komen de jongsten terecht? De jongsten zijn welkom bij de speelclub (6-9). In Chiro Liezele wordt de Speelclub nog eens in twee gesplitst: De jongsten (6-7) noemen wij de Sloebers. Ze kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Op bivak vallen ze in slaap bij een verhaaltje van de leiding.

Ziezo, een hele boterham, misschien is het het beste om zelf eens naar de chiro te komen, dan weet je in één keer hoe alles in elkaar zit.

Groetjes, De Leidingsploeg

site: chiroliezele.be